Koebenhavn-kontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Østerbro

369 m2 kontor i Østerbro til leje

369 kvm. kontor i nordisk stil København Ø med tagterrasse

Østerbro er et af Københavns mest attraktive kvarterer. Fælledparken og Søerne er blot to af de åndehuller, som man her kan besøge, når det er tid til en pause udover bygningens magiske tagterrasse med udsigt udover Københavns tage. Dette erhvervslejemål befinder sig midt i hele herligheden, og fra ejendommen er der ikke mere end 100 meter til Trianglen, hvor den offentlige transport byder på bus og metro, alligevel er beliggenheden fredelig.

369 kvm indbydende og nyistandsat lyst, åbent, højloftet kontor i nordisk stil, med 18 skrivebords pladser, 3 møderum, separat kontor med en skrivebords plads, samt mulighed for 6 yderligere skrivebordspladser. Cykelparkering, bad, egen kaffebar, lounge område og elevator. Optimeret indeklima med nyt ventilationsanlæg. Vinduespartier på begge sider af bygningen. Mulighed for frokostordning på bygningens 5 sal. Stor fælles solrig tagterrasse og nem adgang til cafeer, restauranter og kaffebarer.